colofon

31e jaargang - nummer 163 - maart 2024

Vrienden van Holland Film Nieuws
Holland Film Nieuws dankt haar voortbestaan aan loyale adverteerders die wij kortweg de Vrienden van HFN noemen. Het zijn: Arti Film, CineFox, Cherry Pickers, CineLink, CinemaNext, Cinio, Filmservice, Fox Screen, Gofilex, Huizenga Group, Independent Films, Nationale Bioscoopbon, ProXPOSE, ReBiTicks Software (KTS), Universal Pictures International en The Walt Disney Company.

HFN ontvangt tevens een bijdrage van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) en van NVPI Film, voorheen Filmdistributeurs Nederland (FDN).

Voor aanpassen van de website en de nieuwsbrief én het kunnen realiseren van dit digitale magazine heeft Holland Film Nieuws een eenmalige bijdrage gekregen van de stichting Jan Nijland Zilveren Roos, Filmdistributeurs Nederland (nu NVPI Film) en CFAP.

Adverteerders
CineFox, CineLink, Filmservice, Fox Screen, Gofilex, Huizenga Group, KTS Rebiticks, PCO Group, Universal Pictures International, The Walt Disney Company

Uitgever
-

Hoofdredacteur
Jeroen Huijsdens

Eindredacteur
Nanneke Koning

Redacteuren
Robbert Blokland, Jan van Houten, Mark van den Tempel, Barend de Voogd, Peter Koelewijn

Beeldredactie, art direction en vormgeving
image. / Tanja van Rooden
e-mail: tanja@hollandfilmnieuws.nl

Advertenties
Riet Zegers

Redactieadres
Bruggensingel-Noord 17
3823 BA  Amersfoort
Telefoon: 06 22 79 61 66
e-mail: info@hollandfilmnieuws.nl

Holland Film Nieuws (HFN) is een uitgave van de Stichting Alles is film. Het (digitale) magazine wordt dankzij een collectief abonnement met de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) en NVPI Film, voorheen Filmdistributeurs Nederland (FDN) - op basis van controlled circulation - enkele keren per jaar gratis verspreid onder de medewerkers van de leden van de brancheverenigingen en de medewerkers van Vrienden van HFN. Geïnteresseerden kunnen ook een abonnement op het magazine en/of de online nieuwsvoorziening van www.hollandfilmnieuws.nl aanvragen. Dit kost minimaal 60 euro (exclusief btw) per jaargang. Abonnementen zijn aan te vragen via www.hollandfilmnieuws.nl/registreren.

Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder bronvermelding en uitdrukkelijke goedkeuring van de uitgever. Aan artikelen en/of uitspraken kunnen geen rechten worden ontleend.

'Wij danken ons voortbestaan aan loyale adverteerders die wij de Vrienden van Holland Film Nieuws noemen.'